Wat houdt de actie “BLEI” in?

Blei is een Bijzonder Lekker Ei.

Eigenlijk is het geen ei, maar een compositie van verschillende chocolade paaseieren. Een fantastisch leuk en lekker cadeau. Verwen jezelf en verwen iemand anders. Van dit paascadeau wordt iedereen blij, zowel de ontvanger en de schenker en – niet te vergeten de begunstigde van het goede doel.

Nederlanders zijn ruimhartig.

Ook als het gaat om het consumeren en cadeau doen van paaseieren. Wist u dat de gemiddelde Nederlander 47 chocolade paaseieren per jaar eet?!

Via deze site bestel je de paaseieren. Je selecteert het aantal en betaalt gemakkelijk via iDeal. Een BLEI kost € 10,- per stuk en kan op 12 en 13 april afgehaald worden bij:

Winkeltje, Scholestraat 23, Steenwijk tussen 9.00 en 14.00 uur op beide dagen.


Grotere hoeveelheden eieren (vanaf 40 stuks) kunnen in overleg bezorgd worden.


Goede Doel 

De oorlog in Oekraïne beheerst het wereldnieuws en dat is niet verwonderlijk. De Russische inval in Oekraïne, een land op ons eigen Europese continent, is bijna onvoorstelbaar. Veel Oekraïners zijn op de vlucht geslagen. Mannen, vrouwen en kinderen hebben huis en haard achter moeten laten op zoek naar gebieden waar ze wél veilig zijn. Als Nederland en óók als Lions Steenwijkerland zijn we solidair met de inwoners van Oekraïne die het in deze moeilijke tijd zwaar hebben. 

Wat krijg je en wat zijn de kosten

Deze prachtige luxe chocolade eierschaal is gevuld met vrolijke paaschocolade en bonbon eitjes, banketbakkerskwaliteit, verpakt in folie met een strik en sticker met “Vrolijk Pasen” er op.

BLEI

PER BLEI

10,00
  • Een Bijzonder Lekker EI
  • Verpakt in cellofaan
  • ca 265 gram
  • Zelf afhalen op Scholestraat 23 Steenwijk
  • U doneert een belangrijke bijdrage aan het goede doel

Voor bijzondere of afwijkende bestellingen neem dan contact op via het contactformulier